Προτάσεις

Yuppi Du!

Οι Hippies, το Magic Bus, οι Συναυλίες, τα Κοινόβια και ο Έρωτας σ΄ένα ταξίδι με ωτοστόπ από την εποχή του Lennon μέχρι τη γέννηση της Disco.

Τέλη της δεκαετίας του 60. Η μεγάλη άνθιση της μουσικής, η πληγή του Βιετνάμ. Η αμφισβήτηση της ιδιοκτησίας, του εκπαιδευτικού συστήματος, των κοινωνικών συμβάσεων. Πέντε νέοι άνθρωποι βάζουν τους σάκους στους ώμους και ξεκινούν το ταξίδι στον κόσμο. Από την Αμερική και την Ευρώπη, μέχρι το Βιετνάμ και την Ινδία, παρακολουθούμε την παρέα να μεγαλώνει, να ενθουσιάζεται, μερικές φορές να δυσκολεύεται και να αμφιβάλλει, πάντα όμως να ελπίζει και να προσπαθεί για έναν πιο ειλικρινή και ανθρώπινο κόσμο. Χιούμορ, τραγούδι, έρωτας, αλλά και ερωτήματα που σήμερα ακούγονται πιο επίκαιρα από ποτέ.

Η παρέα ξέρει να ζει τραγουδώντας και οι πέντε νέοι άνθρωποι ταξιδεύουν στον κόσμο με διάθεση να τον γνωρίσουν και όχι να τον κατακτήσουν. Ταυτόχρονα παρουσιάζονται τραγούδια των Rolling Stones, Doors, Lennon, Santana, The Who, Pink Floyd, Queen, Cure, Boney M, Bee Gees σε ενορχήστρωση και διδασκαλία  του Χρήστου Θεοδώρου. Τα κείμενα της παράστασης υπογράφει ο Αντώνης Πέρης και τη σκηνοθεσία η Κατερίνα Φωτιάδη.

Συμμετέχουν:

Πάρις Θωμόπουλος

Χαρά Κότσαλη

Κωνσταντίνος Μπιμπής

Νικόλας Παπαδομιχελάκης

Πηνελόπη Τσιλίκα

Ρόλυ Γιαμοπούλου (ντράμς)

Πέτρος Κρεμιζάκης (μπάσο)

Γιώτης Παρασκευαϊδης (κιθάρα)

Κοστούμια/Κατασκευές: Κατερίνα Σαβράνη

Επιμέλεια Ήχου/Video: Αλέξης Γκίκας

Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρύσα Μαρκατά

  • Ημερομηνίες: Από: 28 Οκτωβρίου 2013 Έως: 30 Δεκεμβρίου 2013
  • Ώρα έναρξης 22:30 Κάθε Δευτέρα
  • Είσοδος 5 - 8 €
  • Τοποθεσία Faust