Προτάσεις

Cirque du Soleil

Dralion

Την αέναη αναζήτηση ισορροπίας μεταξύ Ανθρώπου και Φύσης και τελικά την Ένωση τους φιλοδοξεί να μας παρουσιάσει μέσα από μια εκθαμβωτική υπερπαραγωγή ένα από τα μεγαλύτερα και πιο φημισμένα τσίρκα του κόσμου. Το Cirque du Soleil έρχεται στα τέλη Οκτωβρίου με το Dralion (Δράκος-Λιοντάρι, σύμβολα αρχέτυπα της Ανατολής-Δύσης).

Οι άνθρωποι του τσίρκου θα παρουσιάσουν μια ονειρική ένωση της μαγείας του τσίρκου, της ποίησης, του θεάτρου, της όπερας, του χορού, της μουσικής σε αρμονική συνεργασία με τον αθλητισμό και τα ακροβατικά.

74 νταλίκες θα μεταφέρουν 136 τόνους σκηνικά και 1500 κοστούμια, για τα οποία χρειάσθηκαν 5000 μέτρα υφασμάτων, από την μια άκρη του κόσμου την Κίνα ως την άλλη ΗΠΑ, για να γίνει πραγματικότητα αυτό το θεατρικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

Το Cirque du Soleil  θα δώσει με το Dralion δέκα παραστάσεις που διαρκούν 150 λεπτά η μία και φιλοδοξούν να είναι ανώτερες της περσινής Alegria.

 • Ημερομηνίες: Από: 29 Οκτωβρίου 2013 Έως: 03 Νοεμβρίου 2013
 • Είσοδος 35-120€
 • Τοποθεσία ΟΑΚΑ

Σχετικές Προτάσεις

 •  
  03 Σεπτεμβρίου 2012

  Cirque du Soleil

  “Alegria” σημαίνει χαρά, αγαλλίαση, ψυχική ευφορία. Το τσίρκο του ήλιου έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και με την παράσταση που έχει αυτό τον τίτλο, κάνει το αδύνατο δυνατό, το υπεράνθρωπο πραγματικότητα.
  περισσότερα...