Συναυλίες


Lurrie Bell & Matthew Skoller meet Blues Cargo

Lurrie Bell & Matthew Skoller meet Blues Cargo


Original Blues

Ο κιθαρίστας Lurrie Bell έχει μια σημαντικότατη παρουσία στην ιστορία του σύγχρονου μπλουζ και η δισκογραφία του από τη δεκαετία του ‘70 αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές δόσεις αυθεντικού Chicago blues. Εκφράσθηκε μέσα από το σχήμα “Sons of the Blues” αλλά και με ιστορικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως με τον πατέρα του Carey Bell ή την Koko Taylor

Ο Matthew Skoller στην μακρόχρονη καλλιτεχνική του πορεία έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο περιζήτητους σύγχρονους blues-men, καθώς ο ήχος του μεταφέρει στο παρόν την μεγάλη κληρονομιά του Little Walter και του θρυλικού Sonny Boy Williamson II.  Έχει στο παίξιμό του μια χαρακτηριστική προσωπική προσέγγιση που συνδυάζει δύναμη και λυρισμό, κάνοντας τον ήχο από την φυσαρμόνικά του να είναι ότι πιο ιδιαίτερο και αυθεντικό.

Οι δύο μουσικοί θα βρεθούν στη σκηνή του Half Note με τους Blues Cargo, από τα μακροβιότερα σχήματα στην Ελληνική μουσική σκηνή. Οι Blues Cargo κινούνται στον χώρο του ηλεκτρικού μπλουζ από τα μέσα των eighties και έχουν αφήσει πίσω τους μόνο άριστες εντυπώσεις και καλές κριτικές. Έχουν δώσει εκατοντάδες συναυλίες και έχουν δυο δισκογραφικές δουλειές, “First Delivery” και “Delayed Delivery”, με 15 χρόνια διαφορά μεταξύ τους, που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

Lurrie Bell: κιθάρα, φωνή

Matthew Skoller: φυσαρμόνικα

Στέλιος Ζαφειρίου: ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Ιωάννου: ηλεκτρικό μπάσο, φωνή

Γιώργος Λαγογιάννης: πλήκτρα

Μπάμπης Τσιλιβίγκος: σαξόφωνο

Πέτρος Δακτυλίδης : ντραμς

Ημερομηνία
  • Από: 01 Φεβρουαρίου 2012 Έως: 05 Φεβρουαρίου 2012
Ώρα Έναρξης
Από Τετάρτη έως Σάββατο 22:30, Κυριακή 21:00
Τιμές Εισιτηρίων
  • Τραπέζι (χωρίς ποτό): 25€
  • Βar & Εξώστης (χωρίς ποτό): 20€
  • Φοιτητικό: 15€
Τοποθεσία