Συναυλίες


Ludovico Einaudi

Ludovico Einaudi


Elements

Ο δημοφιλής Ιταλός πιανίστας και συνθέτης έρχεται πάλι στη χώρα μας για να μας μεταφέρει στο μαγικό μουσικό του σύμπαν. Ο τίτλος αυτής της συναυλίας προέρχεται από το νέο του άλμπουμ “Elements”.

O Ludovico Einaudi γοητεύει το κοινό με τη συγκινησιακή, αβίαστα λυρική και εξαιρετικά εκλεπτυσμένη μουσική του, που παντρεύει πολλά είδη δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Ξεκίνησε την εκπαίδευση του ως συνθέτης και πιανίστας κλασικής μουσικής, αλλά συνέχισε τις σπουδές του με τον Luciano Berio, από τους σημαντικότερους avant-garde συνθέτες του 20ού αιώνα, γεγονός που τον διαμόρφωσε.

“Η μουσική μου προέρχεται από το προσωπικό μου υπόβαθρο. Όταν συνθέτω, ψάχνω τον εαυτό μου. Επιλέγεις από τις αναμνήσεις σου, από τις εμπειρίες, από τη ζωή σου, και πρέπει να το αισθανθείς. Δεν σκέφτομαι για να σπάω εμπόδια. Αλλά κατά κάποιο τρόπο, αφού συνθέσω ένα κομμάτι, μπορώ να το αναλύσω και να αναγνωρίσω τα πράγματα και μπορώ να μιλήσω για κάτι που προέρχεται από την εμπειρία μου με την Αφρικάνικη μουσική ή συνδέεται με κάποιο ροκ άλμπουμ που αγαπώ ή μία σύνθεση του Bach ή του Stockhausen.” Απόσπασμα από συνέντευξη του στον Stephen Heyman, 30 Δεκεμβρίου 2016, The New York Times

Ημερομηνίες
  • 19 Ιουνίου 2017
  • 20 Ιουνίου 2017
Ώρα Έναρξης
21:00
Τιμές Εισιτηρίων
  • Είσοδος: 20-65€
Τοποθεσία