Συναυλίες


Liebman-Swallow-Nussbaum

Liebman-Swallow-Nussbaum


We Three

Ο σαξοφωνίστας (και φλαουτίστας) Dave Liebman έχει κλείσει σχεδόν πέντε δεκαετίες στη σκηνή της jazz. Προέρχεται από τη “σχολή” του Coltrane και έχει παίξει με τον Elvin Jones και με τον Miles Davis. Έχει κάνει περιοδείες με το Chick Corea, τον John McLaughlin και άλλους. Σαν σαξοφωνίστας έχει ξεχωριστή καριέρα, με ιδιαίτερη σημασία και αξία τόσο στο ερμηνευτικό όσο και στο εκπαιδευτικό πεδίο. Έχει αποσπάσει βραβεία αλλά και υποψηφιότητες για Grammy ενώ η δισκογραφία του περιλαμβάνει περισσότερους από 75 προσωπικούς δίσκους και μερικές εκατοντάδες ηχογραφήσεις σε δίσκους άλλων ή με άλλους.

Ο μπασίστας Steve Swallow βρέθηκε στο χώρο της jazz στις αρχές των 60s. Το απλό αλλά ιδιαίτερο παίξιμό του τον έχει κάνει περιζήτητο. Έχει μόνιμη συνεργασία με την Carla Bley, έχει παίξει με τον Art Farmer, τον Gary Burton, τον John Scofield, τον Chic Corea και τον Stan Getz.

Το ίδιο περιζήτητος είναι και ο ντράμερ Adam Nussbaum. Η δισκογραφία του περιέχει πολλές συνεργασίες όπως με τον Sonny Rollins, τον James Moody ή τον Michael Brecker.  Το εκπαιδευτικό του έργο θεωρείται ξεχωριστό.

Οι τρεις αυτοί συνθέτες και φίλοι βρέθηκαν σαν σύνολο το 2006 και διαπιστώνοντας την εξαιρετική χημεία μεταξύ τους παρουσίασαν το ομώνυμο άλμπουμ “We Three – Three for All”  (και αργότερα το “We 3 –  Live” ), που τους έκανε να διατηρήσουν το σχήμα–άσχετα από τις άλλες δραστηριότητές τους–και να κάνουν περιοδείες κατά καιρούς με αυτό το project.

Ημερομηνία
  • Από: 28 Απριλίου 2017 Έως: 01 Μαϊου 2017
Τιμές Εισιτηρίων
  • Είσοδος: 20-30€
Τοποθεσία