Συναυλίες


Jody Williams Blues Band

Jody Williams Blues Band


An Authentic Blues Legend

Ο κιθαρίστας Jody Williams, παλιός συνεργάτης του Howlin’ Wolf , του Elmore James ή του Otis Spann, επέστρεψε στο χώρο της μουσικής μετά από συνειδητή αποχή 30 περίπου ετών!

Από τους κυριότερους εκπροσώπους του Chicago Blues, ξεχώρισε για το μοναδικό του στυλ. Η κιθάρα του ακούστηκε σε πολλούς δίσκους και singles του ’50 και του ΄60, όπως “Who do you love” του Bo Diddley, “Forty four”, “Evil is going on” του Howlin’ Wolf, “Ι wish you would” του Billy Boy Arnold, “Three times a fool” του Otis Rush.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 αποσύρθηκε απογοητευμένος από τη μουσική βιομηχανία, καθώς πολλές δημιουργίες του χρησιμοποιήθηκαν από άλλους μουσικούς, χωρίς να πάρει ο ίδιος τα δικαιώματα και την αντίστοιχη αναγνώριση.  Πήρε την τελική απόφαση όταν το χαρακτηριστικό riff του “Billy Blues” χρησιμοποιήθηκε από τους Mickey & Sylvia στη μεγάλη επιτυχία τους “Love Is Strange” και η δισκογραφική εταιρία του “Chess” έχασε τη σχετική δίκη. Δούλεψε ως ηλεκτρονικός, και επέστρεψε μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια με δύο δίσκους και συναυλίες, που απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές και τον έφεραν πάλι στο προσκήνιο.

Jody Williams: κιθάρα

Pascal Delmas: ντραμς

Jean Marc Despeignes: μπάσο

Ludovic Binet: πιάνο, όργανο

Jean Pierre Duarte: κιθάρα

Jody Williams Blues Band 
Ημερομηνία
  • Από: 16 Νοεμβρίου 2011 Έως: 20 Νοεμβρίου 2011
Ώρα Έναρξης
Από Τετάρτη έως Σάββατο 22:30, Κυριακή 21:00
Τιμές Εισιτηρίων
  • Τραπέζι (χωρίς ποτό): 25€
  • Bar & Εξώστης (χωρίς ποτό): 20€
  • Φοιτητικό: 15€
Τοποθεσία